Goed gereedschap is het halve werk

Al weken ben ik op zoek naar een vervanger van mijn trouwe maatje. Hij is me een paar jaar erg trouw geweest, maar de laatste tijd maakt hij mij ongelukkig. Ik kan niet van hem op aan, terwijl ik dat wel zo nodig heb. Ik vertrouwde hem alles toe. Maar nu ben ik bang... Bang, omdat de kans bestaat dat dat vertrouwen geschaad wordt. Dat hij er niet meer mee om kan gaan.

Soms neem je een risico en soms kan je dat beter uit de weg gaan. Voor je eigen bestwil. En dit is zo'n moment waarop ik kies voor mezelf en een nieuwe weg volg. Of nou ja, nieuw... Heb je er een gehad, dan ken je ze allemaal wel een beetje. Veel dingen blijven hetzelfde, maar er zijn ook dingen die anders zijn. Een jonger model ziet er gelikter uit, heeft net een paar kilootjes minder en is zo vlug als water.

Nee, nee, wees gerust, ik ga niet weer verhuizen. Ik haal hem gewoon hier naartoe. Stel hem netjes aan iedereen voor, zoals dat hoort. Maar ik geniet extra als ik hem helemaal voor mezelf heb. Samen kunnen we weer wat nieuwe uitdagingen aan. Afscheid nemen valt me uiteraard zwaar, maar hij is niet uit het oog. Ik kan hem nog vaak genoeg even aanraken en bekijken.

Dus het kostte een paar weken, maar dan heb je ook wat. Een tikje beter dan de rest en met dezelfde vertrouwde kwaliteiten. Maak daarom kennis met Sony... Sony Vaio, Pro dit keer. Hij belooft mij heel gelukkig te maken!