Een beetje weemoedig, maar vol goede moed

Wat ging het snel, 2014! Het was een jaar vol leermomenten, zowel privé als zakelijk. Maar ook een jaar van extremen; euforische blijdschap en serieuze droefheid. Het was ook het jaar waarin ik een paar mooie opdrachten ben begonnen, waarvan sommigen nog steeds lopen, en ik weer samenwerkte met oude bekenden. Ik leerde dat je soms beter een andere weg in kunt slaan, of vooral moet kiezen voor jezelf, ookal ben je dat niet van nature gewend.

Het schrijven van dit blog heeft mij vermaakt. Ik schrijf lekker van me af en heb er plezier in. Weer eens wat anders; gewoon schrijven over wat er in je opkomt, wat je bezighoudt, waar je boos, verdrietig of blij van wordt. Een uitlaatklep, die ik in 2015 nog wat vaker wil benutten.

En nu is het nieuwe jaar alweer een week oud. Over de goede voornemens heb ik niet echt nagedacht. Ik eet al gezond en sinds kort maken we hier thuis groene sapjes, waar je dus echt veel energie van krijgt. Het recept van gister was rode kool-ananas-bleekselderij, mooi roze van kleur en 'echt héél lekker'! Ik ben weer aan het hardlopen, steeds een paar minuutjes verder. Ok, en soms even een weekje niet, want je spieren verdienen af en toe ook rust. Toch? Ik neem me maar voor om gewoon mezelf te blijven, want eigenlijk ben ik best tevreden. 2015 wordt fijn, blij en vrij!

Op korte termijn word ik vooral blij van de uitbreiding van de postPLUS-collectie die deze maand op proef in een aantal winkels komt te staan. Lekker prominent in een molentje :) Dat de uitgever enthousiast is over mijn idee vond ik al waanzinnig, maar dat er nog geen eind is gekomen aan dit avontuur is gewoonweg 'vet koel'.

Ben jij ook trots op de dingen die je in 2014 hebt bereikt? Wil je mij daarover vertellen? Of kun je een andere reden bedenken om een kop koffie te drinken? Daar maak ik graag tijd voor, want voor 2015 heb ik toch nog één voornemen: nog meer persoonlijke aandacht voor wie dat verdient of nodig heeft. Een goed gesprek, fijne samenwerking en tijd maken voor wat écht belangrijk is. Vol goede moed op naar 2016!

blijfwiejebentplus.jpg