Over Tessa

Tessalniettemin
sinds 2008

Tessalniettemin; daar is echt wel over nagedacht. Uiteraard met het mooie 'desalniettemin' als basis. Het geeft een positieve wending aan iets wat negatief begint. Het is niet te min, maar juist meer.

De symbolen van 'plus' en 'min' komen vaak terug in mijn huisstijl en bij producten. Ik ben trots op wat er nu staat, omdat ik het vanaf nul zelf heb gecreëerd. Het ontwerp, de huisstijl, het drukwerk, de website, maar belangrijker nog: de visie. En alles met plezier, want dat is het belangrijskte!

Tekst met een persoonlijk tintje

Bij voorkeur voor informele opdrachtgevers en in een sociale omgeving, waarin beiden partijen samenwerking als een 'groot goed' zien. 

De opdrachtgevers die zich daarin herkennen, zijn bij mij aan het juiste adres voor de ontwikkeling van informatiemateriaal, redactie, een eenvoudige en overzichtelijke website en contentbeheer.

 

Mijn droom:

Blijven leren van alle opdrachten die op mijn pad komen. Niet alleen taaltechnisch, maar ook op persoonlijk gebied.
Samenwerking vraagt meer dan alleen kennis van een vakgebied. De optimale werksituatie is er een met wederzijds respect en wederzijds verlangen om een opdracht af te sluiten met een optimaal resultaat. Expertise uitwisselen en er samen iets van maken.
Bij de combinatie van taal en techniek voel ik voldoening. Schrijven en ontwikkeling van nieuwe producten, daar ligt mijn hart, dat is mijn toekomst!