Logo+postPLUS.jpg

Méér dan een kaart!

PostPLUS is niet zomaar een simpel kaartje.

Het is meer dan dat. Tegenwoordig doen we veel met social media. Daar is niets mis mee, want dat hoort er ook bij. Maar soms mag het ook wel iets persoonlijker. Het is niet in iedere situatie gewenst om online een bericht achter te laten. Bovendien: wie ervaart er nou geen emotie bij het zien van een persoonlijk kaartje in de brievenbus? Voor een verjaardag, als uitnodiging, om iemand beterschap te wensen of te steunen, of gewoon om iets van je te laten horen zónder social media te gebruiken.

De titel voor jouw persoonlijke boodschap

De collectie wenskaarten van Tessalniettemin is persoonlijk, zonder poespas en zegt precies wat jij wilt zeggen. Het is een 'beetje van Tessalniettemin' PLUS ruimte voor jouw eigen persoonlijke inspiratie. De spreuk op de voorkant is de titel van jouw bericht. Niet alleen je naam, maar iets persoonlijks, recht uit het hart, voor iemand die dat verdient of nodig heeft. Schrijf het op en zorg voor een glimlach op het gezicht van een ander; familie, vriend, kennis, collega of geliefde.

De kaarten hebben een a6-formaat, een mooie zware kwaliteit en zijn voorzien van speciale reliëfdruk. Daarmee hebben ze een no-nonsense en eigentijdse uitstraling. Simpel en doeltreffend!

Maak het weer persoonlijk! Stuur een kaartje...