Tekst

Persoonlijke verhalen als basis voor een goede tekst

Met andere woorden, ik schrijf over de indruk die ik krijg van jouw bedrijf, op basis van persoonlijk contact, samenwerking en feedback. 
In mijn ogen is een goede tekst authentiek en berust op waarheid. Geen overschatte verkooppraatjes, maar een écht verhaal. Mooi gemaakt met woorden en gebaseerd op informatie van eerste hand. 

Samenwerking is de basis
Ik werk het liefst in nauw contact met mijn opdrachtgevers. Na de eerste kennismaking en vaststelling van jouw wensen volgt een uitgebreid interview met de betrokken personen. Met deze mond-tot-mond-informatie ga ik aan de slag met een uniek verhaal over jouw organisatie. Geschikt voor brochure, folder, website of nieuwsbrief. 

 

&

Redactie

Correctheid en eenvoud voor duidelijke informatie

Tekst en taal zijn belangrijk voor jouw onderneming. Je communiceert ermee naar interne en externe contacten. Maar je wilt wel serieus genomen worden én er zeker van zijn dat de informatie die je verspreidt ook 'raakt'. 

Check, check, dubbelcheck
Een lezer heeft baat bij een duidelijke en begrijpelijke tekst. Op die manier wordt informatie eenvoudig opgeslagen. Een correcte spelling en een passende stijl dragen bij aan de effectiviteit van jouw tekst. Redactie is een belangrijk onderdeel dat bij alle taaluitingen terugkomt. 

Haal een professional van 'buiten'
Een externe redacteur kijkt met nieuwe aandacht naar wat er op papier of online staat. Als freelance tekstschrijver en redacteur kijk ik met een frisse blik naar wat jij wilt vertellen. Wil jij bestaande bedrijfscommunicatie laten redigeren? Of zoek je een professional die een extra, en objectieve, blik kan werpen op conceptteksten?