top of page

Tessalniettemin

Niet de minste... 

Tessalniettemin | Tessa Koopman | Tekstkunner & Creaschrijver

Freelance tekstschrijver

Tekstschrijven & redactie voor web of print

Communicatie, contentontwikkeling en websitebeheer

Corporate communicatie (persberichten, artikelen, folders)

E- mailings en nieuwsbrieven

Ontwerp en vormgeving

Drukwerkbegeleiding

Vraag Tessalniettemin om advies en hulp bij het schrijven van tekst.
Van webteksten tot folderteksten, van puntjes op de i tot paginavullend proza.
Tessa is niet de minste, Tessalniettemin dus.

Sinds 2008

Tessalniettemin; daar is echt wel over nagedacht. Uiteraard met het mooie 'desalniettemin' als basis. Het geeft een positieve wending aan iets wat negatief begint. Het is niet te min, maar juist meer.

De symbolen van 'plus' en 'min' komen vaak terug in mijn huisstijl en bij producten. Ik ben trots op wat er nu staat, omdat ik het vanaf nul zelf heb gecreëerd. Het ontwerp, de huisstijl, het drukwerk, de website, maar belangrijker nog: de visie. En alles met plezier, want dat is het belangrijskte!

Tekst met een persoonlijk tintje

Tessalniettemin gaat voor persoonlijk, bij voorkeur voor opdrachtgevers die een informele sfeer en een sociale omgeving hoog in het vaandel hebben. Persoonlijk schrijven begint bij 'je thuis voelen'. Net zoals dat belangrijk is voor de eigen werknemers. Samenwerking is wat mij betreft een 'groot goed', want jouw verhaal vertellen wij samen. 


De opdrachtgevers die zich daarin herkennen, zijn bij mij aan het juiste adres voor de ontwikkeling van informatiemateriaal, redactie, een eenvoudige en overzichtelijke website en contentbeheer.

Mijn droom voor elke dag: 

'Blijven leren van alle opdrachten die op mijn pad komen. Niet alleen taaltechnisch, maar ook op persoonlijk gebied.
Samenwerking vraagt meer dan alleen kennis van een vakgebied. Respect, luisteren naar een verhaal, er het mooiste van maken, expertise uitwisselen en er samen het beste uithalen. Het beste, maar wel persoonlijk en zoals dat past bij jou. 

 

Bij de combinatie van taal en techniek voel ik voldoening. Schrijven en ontwikkeling van nieuwe producten, daar ligt mijn hart, dat is mijn toekomst!'

Tessalniettemin is ook nog veelzijdig inzetbaar, doelgroepgericht, sociaal, opgewekt en easy fit. 
Als bedenker en ontwerper van de kaartencollectie postPLUS volg ik natuurlijk de hashtags #zeghetmeteenkaartje #echtepostisveelleuker. postPLUS is onderdeel van een webshop met kaarten, notebooks, stationery & gifts! 

Meer van Tessalniettemin

bottom of page