top of page

Tekst & Ontwerp

Professionele website voor startende ondernemers en zzp'ers

Persoonlijke teksten en een herkenbaar ontwerp

We kunnen het niet ontkennen, het is belangrijk om vindbaar te zijn op het wereldwijde web. Zelf is dat waarschijnlijk ook het eerste wat je doet als je ergens informatie over wilt. Je gaat op zoek naar de informatie die je nodig hebt. Tessalniettemin maakt een professionele website voor startende, kleine ondernemers en zzp'ers.
Heb jij geen budget voor een hip en trendy designbureau? Tessalniettemin geeft je niet minder, maar juist meer. Persoonlijk contact over tekst en ontwerp, betrokkenheid bij het proces van basis tot website. 

Aan de slag... voor jou

2.png
3.png
4.png

Kennismaken en verwachtingen managen

Dat het klikt... dat is heel belangrijk! Samen gaan we immers aan de slag om een heel belangrijk communicatiemiddel te maken.

 

Tijdens onze kennismaking probeer ik zoveel mogelijk informatie uit te wisselen, over wensen, behoefte, verwachtingen en voorwaarden. Je moet weten waar je aan toe bent.

 

Dat geldt voor jou, net zozeer als voor mij. Een prettige samenwerking met een optimaal resultaat. Daar gaan we voor!

Jouw unieke eigenschappen,
ken je ze al? 

Voor het schrijven van de teksten heb ik een persoonlijk verhaal nodig. Dat krijg ik van jou, op basis van een vraaggesprek. Vragen stellen, luisteren en zoveel mogelijk mooie zinnen verzamelen.

 

Ik zoek naar passie en betrokkenheid, naar liefde voor het vak, naar unieke eigenschappen en naar wat écht bij jou en je onderneming past. Daarna ga ik denken, schrijven, herschrijven, schrappen en verbeteren. Het resultaat is een conceptversie waar je jouw gedachten over kunt laten gaan. Met opbouwende kritiek maak ik hier een definitief tekstproduct van als basis voor jouw website.

Creativiteit en samenwerking

Heb je al een huisstijl en een bedrijfslogo? Dan passen we het ontwerp van jouw website hier op aan. 

Zijn jouw visie en expertise nog niet visueel gemaakt door middel van een logo? Dan denk ik graag met je mee over huisstijl en een passend logo. 

Ik geef je iets om over na te denken, en die voorstellen werken we samen uit tot een beeldmerk dat precies passend is. 

Voor fotografie, video en ander creatief beeldmateriaal werk ik samen met professionals uit de regio. 

Neem een kijkje... dit is mogelijk!

IMG_6970_edited.jpg

Praktijk Juja

Website en flyer

atsense.JPG

@sense

Logo, huistijl, website en drukwerkbegeleiding

Beweegbalans_home.JPG

Beweegbalans

Logo, huisstijl en website

Wat ze zeggen...

'Ik vind het super knap, mooi, fijn en bijzonder dat Tessa vanuit een interview zo'n goede tekst schrijft, waarin ik mijzelf, mijn bedrijf en mijn motto kan vinden! Tessa kan zich goed inleven!'

Cora Lekkerkerker
Cora Coaching

'Tijdens mijn samenwerking met Tessa vond ik het fijn dat ze de tijd voor mij nam, kritische vragen heeft gesteld en goed heeft geluisterd naar wat ik zei (en niet zei). Zij heeft dit samen met mijn wensen kunnen vertalen naar mijn website waar ik ontzettend blij mee ben!'

Brigitte Raasveld
Beweegbalans

'Tessa is open en eerlijk. Ze denkt mee en ik kon goed met haar sparren. Vooral het gevoel dat het helemaal míjn website zou worden, dat vond ik fijn. Met flink wat geduld, zonder haar eigen mening door te drukken, maar wel kritisch. Er staat nu een website waar ik heel trots op ben.'

Wendie van Uuden
Praktijk JuJa

bottom of page