top of page

Webteksten

Maak jezelf zichtbaar

Wat vertel jij over jezelf en jouw onderneming? 

Het schrijven van webteksten is een vak apart. De techniek vraagt van je dat je rekening houdt met het gebruik van zoekwoorden voor de online vindbaarheid en met allerlei andere voorwaarden voor het opvallen tussen de zoekresultaten. Maar bovenal wil je ook dat je tekst leesbaar is en precies vertelt wat jij wilt zeggen. We zijn met z’n allen steeds meer gewend aan het zoeken van informatie op het wereldwijde web en dat is niet voor niks. Het is een bron van informatie waar je niet omheen kunt… waar je niet zonder kunt.

Wat jij vertelt over jouw onderneming moet dus passen bij de diensten of producten die je levert. Het is de eerste indruk die een klant van jou krijgt. Superbelangrijk, want als die indruk goed is, is een nieuwe klant weer een stap dichterbij. Ben jij tevreden over jouw webteksten? Niets meer aan doen, zeg ik dan. Maar denk je dat het beter kan of begin je helemaal bij het begin?

Tessalniettemin schrijft webteksten voor jouw organisatie. Op maat, met een persoonlijk tintje en uiteraard een mooie combinatie van zoekwoorden en pakkende tekst.

bottom of page