top of page

Tekstschrijven

voor on- en offline media

Schrijven voor web en print

Het proces van schrijven is een heel persoonlijk traject, voor mij en voor de opdrachtgever. Ik ga op zoek naar het verhaal achter een verhaal. Vertel je mij alles? Of is er iets wat ik nog niet weet... Daar wil ik achter komen. Met als doel een tekst zoals je hem van geen ander krijgt om te overtuigen, te inspireren, te laten voelen en te laten meeleven. 

Tessalniettemin schrijft voor informatiemateriaal, brochures, websites, jaarverslagen, artikelen, magazines, persberichten, social media en meer. 

Wat is jouw verhaal?

Tekstschrijven
voor jouw website

Schrijven voor het web is een vak apart. Goede webteksten moeten aan veel eisen voldoen. Maar hoe schrijf je dan zo'n tekst? Het is een combinatie van informatie en zoekwoorden in de juiste verhouding.

Persoonlijke verhalen:
dé basis voor een goede tekst

Ik schrijf over de indruk die ik krijg van jouw bedrijf, op basis van persoonlijk contact, samenwerking en feedback. In mijn ogen is een goede tekst authentiek en berust op waarheid.

 

Geen overschatte verkooppraatjes, maar een écht verhaal. Mooi gemaakt met woorden en gebaseerd op unieke informatie van mensen met hart voor hun bedrijf. 

bottom of page