Tekstredactie

Redigeren & herschrijven

Het effect van een correcte tekst

Alles met tekst en taal, daar ligt zo'n beetje mijn interesse. Het proces van schrijven is een heel persoonlijk traject, voor mij en voor de opdrachtgever. Ik ga op zoek naar het verhaal achter een verhaal. Vertel je mij alles? Of is er iets wat ik nog niet weet... Daar wil ik achter komen. Met als doel een tekst zoals je hem van geen ander krijgt om te overtuigen, te inspireren, te laten voelen en te laten meeleven. 

check, check, dubbelcheck

Win door duidelijkheid

Of je het nu wilt of niet, taal is belangrijk! Tekst en taal zijn belangrijk voor jouw onderneming. Je communiceert ermee naar interne en externe contacten.
Maar je wilt wel serieus genomen worden én er zeker van zijn dat de informatie die je verspreidt ook 'raakt'. 
 

Tekst met effect

Een lezer heeft baat bij een duidelijke en begrijpelijke tekst. Op die manier wordt informatie eenvoudig opgeslagen. Een correcte spelling en een passende stijl dragen bij aan de effectiviteit van jouw tekst. Redactie is een belangrijk onderdeel dat bij alle taaluitingen terugkomt.

Haal een expert in huis

Een externe redacteur kijkt met nieuwe aandacht naar wat er op papier of online staat. Als freelance tekstschrijver en redacteur kijk ik met een frisse blik naar wat jij wilt vertellen. Wil jij bestaande bedrijfscommunicatie laten redigeren?
Of zoek je een professional die een extra, en objectieve, blik kan werpen op conceptteksten?

cONTACT

T. 06 26 44 06 21

E. tessa@tessalniettemin.nl

OP BEZOEK

Postadres:

Amerikalaan 137

3404 WX IJsselstein

Bezoekadres:

Einsteinweg 51c

3404 LJ IJsselstein

Alleen op afspraak

MEER

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

KvK 30227537

btw-id NL001935994B43

Shop

 

Op de hoogte blijven?

©2020 by Tessalniettemin