Tekstschrijver IJsselstein

Op zoek naar een
tekstschrijver in de buurt?

Aan de slag... voor jou

tessa_tekstschrijver_in_ijsselstein.jpg
3.png

Hi, ik ben Tessa

Teksten voor jouw bedrijf zijn belangrijk. Je wilt iets van jezelf laten zien, maar natuurlijk wil je ook dat het professioneel overkomt en goed leesbaar is. Ik schrijf voor jou een originele tekst op maat. Het wordt jouw meest eigen verhaal, want dat is wat je wilt. Toch? Hiervoor pas ik me aan aan jouw doelgroep en jouw stijl.

Wat schrijf ik?

Ik schrijf jouw persoonlijke verhaal voor alle soorten communicatiebronnen: 

  • Persberichten en artikelen

  • Interviews en quotes     

  • Content nieuwsbrief 

  • Folders/brochures

  • Zakelijke blogs

  • Webteksten

  • en meer...

Die klik is belangrijk

Samen gaan we immers aan de slag met interne en externe communicatie. Ik zal je vragen stellen over wensen, behoefte, verwachtingen en voorwaarden. 
Je moet weten waar je aan toe bent. Dat geldt voor jou, net zozeer als voor mij. Een prettige samenwerking met een optimaal resultaat. Daar gaan we voor!

Actuele projecten

IMG_6970_edited.jpg

Praktijk Juja

Tekst en ontwerp voor flyer

Projecten ontwerp

atsense.JPG

@sense

Tekst en ontwerp voor website en huisstijl

Projecten webteksten

IMG_8605.jpg

Cals College

Communicatie
(intern en extern)

Projecten tekst

Tessalniettemin is jouw tekstschrijver IJsselstein

Samenwerking met een tekstschrijver in IJsselstein is laagdrempelig en snel, want 'gemak dient de mens'. Je stemt makkelijk even af met mij, want ik ben toch in de buurt. Persoonlijk contact is bovendien onmisbaar voor het vertellen van jouw verhaal. Ik ben gek op smaakvolle koffie, dus 1 + 1 = 3, stel ik voor!

​Ook buiten IJsselstein...

Hecht je echt waarde aan een goede en persoonlijke tekst? Dan rijd ik daarvoor het hele land door. Je mag mij dus ook uit andere delen van het land gewoon even bellen. 

Wat ze zeggen...

'Ik vind het super knap, mooi, fijn en bijzonder dat Tessa vanuit een interview zo'n goede tekst schrijft, waarin ik mijzelf, mijn bedrijf en mijn motto kan vinden! Tessa kan zich goed inleven!'

Cora Lekkerkerker
Cora Coaching

'Ik heb de samenwerking als heel positief ervaren. Tessa is aardig, deskundig en snel van begrip. Dank je wel, Tessa! Zonder jou had ik de stap niet zo snel gezet.'

Maria Hagen
Hagen & De Rooij Coaching

'Tessa is open en eerlijk. Ze denkt mee en ik kon goed met haar sparren. Vooral het gevoel dat het helemaal míjn website zou worden, dat vond ik fijn. Met flink wat geduld, zonder haar eigen mening door te drukken, maar wel kritisch. Er staat nu een website waar ik heel trots op ben.'

Wendie van Uuden
Praktijk JuJa